Tα ΝΕΑ: Τα παλαμάκια στον ΓΑΠ κερασάκι στην ξινισμένη τούρτα του νέο-παπανδρεϊσμού - iefimerida.gr

Tα ΝΕΑ: Τα παλαμάκια στον ΓΑΠ κερασάκι στην ξινισμένη τούρτα του νέο-παπανδρεϊσμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υποδοχή του Γιώργου Παπανδρέου με χειροκροτήματα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει σήμερα στη στήλη του ο Δημήτρης Μητρόπουλος, μιλώντας για το «στήσιμο» της χειροκροτούμενης έλευσης του για να δείξει πως το κόμμα παραμένει Παπανδρεϊκό.

Ο γνωστός αρθρογράφος χαρακτηρίζει «κάζουαλ χάπενινγκ» τα χειροκροτήματα, λέγοντας πως έγινε προσπάθεια να ξανασερβιριστεί ο νεο-παπανδρεϊσμός στο συνέδριο αλλά δεν απέδωσε. Ο Δημήτρης Μητρόπουλος αναφέρει πως είναι προφανές ότι ο πρώην πρωθυπουργός «αναζητά ρόλο ή τέλος πάντων κάποια πίστα προσγείωσης. Όπως είναι προφανές και ότι η επαγγελματική ενασχόλησή με την πολιτική αφήνει κενό, αν βρεθείς στην απέξω. Όσο για τη βόλτα στο συνέδριο, αυτή σκηνοθετήθηκε για να αποδείξει ότι το κόμμα παραμένει Παπανδρεϊκό. Μόνο που το 2013 δεν είναι το 2007. Θα μπορούσε να είχε κάτσει σπίτι του; Ή τέλος πάντων να είχε μείνει στο εξωτερικό...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ