«7 χρόνια τώρα την περνάω με τυράκι και ρετσίνα», δηλώνει ο Αρναούτογλου - iefimerida.gr

«7 χρόνια τώρα την περνάω με τυράκι και ρετσίνα», δηλώνει ο Αρναούτογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ταβερνάκι που περνάει τις μέρες του και το φουσκωτό που δεν αγόρασε μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Δεν είμαι απλώς λαϊκός, είμαι πολύ λαϊκός, γιατί το λαϊκός σημαίνει πως είσαι ένας άνθρωπος που βρίσκεσαι κοντά στον λαό, κοντά στον κόσμο, κι εγώ με τους ανθρώπους πραγματικά βρίσκομαι κοντά. Το σιχαίνομαι όταν ακούω τον άλλο να λέει ''συγνώμη αν αυτό που θα πω ακουστεί λαϊκό''. Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα, είμαι όντως ένα λαϊκό παιδί, το οποίο κατάγεται μάλιστα και από μια πολύ λαϊκή οικογένεια».

Αυτό δήλωσε ο Γρηγορής Αρναούτογλου στο TV Εθνος. Προσθέτοντας πως δεν έχει κόμπλεξ να αποτινάξει από πάνω του αυτή την ταμπέλα: «Δεν είχα ποτέ μου τέτοια κόμπλεξ. Το στέκι μου 7 χρόνια τώρα -πολύ πριν από την κρίση δηλαδή- είναι ένα ταβερνάκι, όπου συχνά περνάω και έξι ώρες την ημέρα με λίγο τυράκι και λίγη ρετσίνα και είμαι πανευτυχής. Τι να κάνουμε; Εμένα η ρετσίνα και το τυράκι μου αρέσουν, δεν ήμουν ποτέ τύπος των glam εστιατορίων. Σίγουρα έχουν υπάρξει φορές που τα έχω επισκεφθεί, αλλά αυτά δεν είναι η καθημερινότητά μου».

ΟΌσον αφορά την πιο extreme οικονομική κίνηση που έχει κάνει, ο δημοφιλής παρουσιαστής δηλώνει: «Το ότι αγόρασα σπίτι. Κάποτε είχα μπει στη διαδικασία να πάρω κι ένα φουσκωτό, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Που και να το είχα πάρει δεν θα σήμαινε και κάτι. Για φουσκωτό μιλάμε, όχι για κότερο. Ποτέ μου έτσι κι αλλιώς δεν έβγαλα τόσα λεφτά ώστε να φτάσω σε τέτοια επίπεδα. Το ''έχω και κότερο πάμε μια βόλτα'' δεν ισχύει στην περίπτωσή μου».

Τέλος ενδιαφέρον έχει η απάντησή του στο αν αισθάνεται ότι έχει γίνει στόχος σκληρών κριτικών: «Δεν έχω πέσει σε αυτή την παγίδα. Βέβαια, δεν υπήρξα και ποτέ το αγαπημένο παιδί των media. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου ο άλλος είχε 50 αποτυχίες στο ενεργητικό του αλλά γι' αυτόν το σύστημα είχε πάντα ένα άλλοθι. Υπήρξαν άνθρωποι που δοξάστηκαν στον υπέρτατο βαθμό κι ας είχαν να παρουσιάσουν μόνο δύο επιτυχίες. Αρχικά θύμωνα, στεναχωριόμουν. Αλλά στην πορεία το φιλοσοφείς το θέμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ