Ποδοσφαιρικό θέαμα στο Ολντ Τράφορντ - Σπουδαία πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Ποδοσφαιρικό θέαμα στο Ολντ Τράφορντ - Σπουδαία πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδοσφαιρικό θέαμα στο Ολντ Τράφορντ - Σπουδαία πρόκριση της Ρεάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League έφυγαν από το Ολντ Τράφορντ ο Ζοζέ Μουρίνιο και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατάφεραν να επικρατήσουν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ράμος στο 48ο λεπτό, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να γυρίσει το ματς, χάρη στα τέρματα των Μόντριτς στο 66' και Κριστιάνο Ρονάλντο στο 69ο λεπτό και να πανηγυρίσει την είσοδό της στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Τούρκου διαιτητή Τσακίρ, τόσο για την κόκκινη κάρτα που έδωσε στον Νάνι, όσο και για ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Άνετη πρόκριση για Μπορούσια

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε άνετα της Σαχτάρ Ντόνετσκ στη Γερμανία με 3-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ