Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86 - iefimerida.gr

Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν εξαιρέσει κανείς το φουτουριστικό εσωτερικό η ανοιχτή εκδοχή του Toyota GT 86, που προς το παρόν αποκαλείται FT 86 Open Top Concept, δεν απέχει ιδιαίτερα από το κανονικό μοντέλο, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει πιθανότατα το φθινόπωρο.

Από πλευράς μεγέθους πάντως και με μήκος μόλις 4,24 μέτρα ακολουθεί τις διαστάσεις του κουπέ, ενώ η οροφή είναι μαλακή, ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά και έχει πίσω παρμπρίζ από κρύσταλλο (καλό αυτό). Παράλληλα η 2+2 διάταξη των καθισμάτων έχει διατηρηθεί κι εδώ, γεγονός που σημαίνει ότι δύσκολα θα απολαύσουν τέσσερις και μάλιστα ενήλικες τον ανοιχτό ουρανό από το εσωτερικό του FT 86.

Κινητήρας, κιβώτιο και λοιπά μηχανικά μέρη προέρχονται βέβαια από το GT 86, ενώ το κατά τα άλλο κοινό πλαίσιο έχει εδώ ενισχυθεί, προκειμένου να αυξηθεί η ακαμψία και να ελαχιστοποιηθούν οι στρεβλώσεις. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και όταν φτάσει στις εκθέσεις της Toyota το ανοιχτό GT 86 θέλει να αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση απέναντι σε γνωστές ποσότητες της κλάσης, όπως είναι π.χ. το αειθαλές MX-5 της Mazda

Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86 | iefimerida.gr 0
Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86 | iefimerida.gr 1
Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86 | iefimerida.gr 2
Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86 | iefimerida.gr 3
Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86 | iefimerida.gr 4
Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86 | iefimerida.gr 5
Toyota FT 86 Open Top Concept: Το ανοιχτό GT 86 | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ