Kia Provo Concept: To Mini της Kia; - iefimerida.gr

Kia Provo Concept: To Mini της Kia;

Kia Provo Concept: To Mini της Kia;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Kia είχε φροντίσει να δημιουργήσει ένα σχετικό ντόρο γύρω από το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στη Γενεύη, δίνοντας αρχικά στη δημοσιότητα ένα σκαρίφημα που έδειχνε ένα αμάξωμα με μικρές διαστάσεις και ενδιαφέρουσες αναλογίες.

Η πραγματική εικόνα του Kia Provo Concept, μιας κι έτσι θα λέγεται, δικαιολογεί απόλυτα τις εντυπώσεις από το σκίτσο, καθώς πράγματι το μεγάλο καπό και οι μικροί πρόβολοι του εξασφαλίζουν ένα σπορ προφίλ. Το οποίο ήταν μάλλον ο στόχος, προκειμένου να υπάρχει και μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφοροποίηση της Kia από τη Hyundai, στον όμιλο της οποίας ανήκει.

Ο δεύτερος στόχος του Provo είναι να διερευνηθούν οι αντιδράσεις του κοινού της έκθεσης και το ενδιαφέρον που θα δείξει, προκειμένου να προγραμματιστεί η παραγωγή ενός μοντέλου με παραπλήσια τουλάχιστον χαρακτηριστικά. Ποιά είναι αυτά τα χαρακτηριστικά; Αν θεωρήσει κανείς ότι η εμφάνιση του θυμίζει αρκετά το Citroen DS3 αλλά και το Mini θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αυτά μιας πιο premium, άρα και πιο ξεχωριστής πρότασης στην κατηγορία των υπερ-μίνι. Με έμφαση πιο πολύ στο στυλ και λιγότερο στην πρακτικότητα.

Αν και αυτό δεν ακούγεται κατ' αρχήν άμεσα υλοποιήσιμο από τη στιγμή που η Kia μπαίνει στην απαιτητική κατηγορία των GTI με το Pro Cee'd GT τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί για τις επόμενες κινήσεις της.

Kia Provo Concept: To Mini της Kia; | iefimerida.gr 0
Kia Provo Concept: To Mini της Kia; | iefimerida.gr 1
Kia Provo Concept: To Mini της Kia; | iefimerida.gr 2
Kia Provo Concept: To Mini της Kia; | iefimerida.gr 3
Kia Provo Concept: To Mini της Kia; | iefimerida.gr 4
Kia Provo Concept: To Mini της Kia; | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ