H Ρίβα Στέενκαμπ ποζάρει με το όπλο που τη σκότωσε [εικόνα] - iefimerida.gr

H Ρίβα Στέενκαμπ ποζάρει με το όπλο που τη σκότωσε [εικόνα]

H Ρίβα Στέενκαμπ ποζάρει με το όπλο που τη σκότωσε [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από το σύντροφό της και παγκοσμίου φήμης αθλητή Οσκαρ Πιστόριους, ενώ μια ακόμη φωτογραφία του θύματος με το όπλο που της στοίχισε τη ζωή σοκάρει.

Η βρετανική Sun δημοσιεύει μια φωτογραφία της άτυχης Ρίβα να σημαδεύει και να πυροβολεί με όπλο πανομοιότυπο με εκείνο που χρησιμοποίησε ο Πιστόριους για να τη δολοφονήσει, κάτι που οδηγεί σε συμπεράσματα ότι μάλλον πρόκειται για το ίδιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τη φωτογραφία είχε ποστάρει η ίδια η Στέενκαμπ στο twitter της λίγους μήνες πριν την τραγική δολοφονία της γράφοντας «Παιχνίδια σκοποβολής σήμερα το πρωί, τώρα νιώθω λιγότερο άγχος».

Οι εμπλεκόμενοι στην έρευνα φαίνεται πως δεν αφήνουν τίποτε ανεξερεύνητο και αναμένεται να δώσουν προσοχή και σε αυτή την εικόνα, καθώς διαρρέεται ότι η Στέενκαμπ φέρεται να είχε αγάπη προς τα όπλα και εξοικείωση με αυτά, κάτι το οποίο διαψεύδουν από την οικογένειά της.

H Ρίβα Στέενκαμπ ποζάρει με το όπλο που τη σκότωσε [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ