Προκαλεί ξανά η Χρυσή Αυγή – Μπαρμπαρούσης: Θα κάνουμε ακόμη και κρυφό σχολειό [βίντεο] - iefimerida.gr

Προκαλεί ξανά η Χρυσή Αυγή – Μπαρμπαρούσης: Θα κάνουμε ακόμη και κρυφό σχολειό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σάλο και την κατακραυγή που προκλήθηκε από τα «κατηχητικά» της Χρυσής Αυγής σε εξάχρονα και δεκάχρονα παιδιά την περασμένη εβδομάδα, το ακροδεξιό κόμμα δίνει συνέχεια στην κόντρα και προειδοποιεί ότι θα κάνει ακόμη και κρυφά σχολειά αν χρειαστεί.

Ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης σε ομιλία του υπεραμύνθηκε των χειρισμών του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου και προανήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τους μαθαίνουμε να αγαπάνε την πατρίδα τους, τους διδάσκουμε την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που η ''κυρία'' Ρεπούση αναφέρει τις γενοκτονίες των προγόνων μας σαν συνωστισμό» και πρόσθεσε: «Τα παιδιά τα φέρνουν οι ίδιοι οι γονείς στα γραφεία μας, δεν έρχονται με το ζόρι. Συγνώμη που δεν πήραμε και την άδεια της ''κυρίας'' Ρεπούση. Εμείς θα κάνουμε και κρυφό σχολειό αν χρειαστεί προκειμένου τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι, σωστοί Ελληνες, σωστοί πατριώτες».

Προανήγγειλαν νηπιαγωγεία μόνο για Ελληνες

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος, επέμειναν στο πρόγραμμα «Διάπλασης Παίδων» και υποστήριξαν ότι δρομολογούν εξελίξεις για να ανοίξουν παιδικούς σταθμούς με ευθύνη της Χρυσής Αυγής, μόνο για ελληνικές οικογένειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ