O Ομπάμα υποψήφιος κυβερνήτης σε επαρχία της Κένυας - iefimerida.gr

O Ομπάμα υποψήφιος κυβερνήτης σε επαρχία της Κένυας

O Ομπάμα υποψήφιος κυβερνήτης σε επαρχία της Κένυας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλα ονόματα κατεβαίνουν στην εκλογική κούρσα της Δευτέρας στην Κένυα όπου οι πολίτες θα ψηφίσουν κυβερνήτες για τις επαρχίες της χώρας με πρώτο και καλύτερο εκείνο του... Ομπάμα.

Βέβαια, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν αποφάσισε ξαφνικά να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, αλλά πρόκειται για τον ετεροθαλή αδελφό του Μαλίκ ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει τη συνωνυμία και σχέση αίματος με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Μαλίκ Ομπάμα, 54 ετών, δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος τι αποτέλεσμα θα έχει η σχέση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην εκστρατεία του, αλλά τονίζει ότι δεν προτίθεται να απαρνηθεί το επώνυμό του εξαιτίας του Μπαράκ Ομπάμα.

Μάλιστα, έχει ενστερνιστεί το σύνθημα του αδελφού του κατά τις προεδρικές εκλογές του 2008 «Αλλαγή» και στοχεύει στην εξάλειψη της φτώχειας, την ανάπτυξη των υποδομών και τη βιομηχανοποίηση.

Οι πιθανότητες δεν είναι, βέβαια, με το μέρος του καθώς κατεβαίνει ανεξάρτητος απέναντι σε υποψηφίους που στηρίζονται από καλά χρηματοδοτούμενα κόμματα, ωστόσο έχει και «όνομα βαρύ σαν ιστορία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ