Εννέα υποστράτηγοι «ξυλώθηκαν» στις κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Εννέα υποστράτηγοι «ξυλώθηκαν» στις κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται οι... κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τους αντιστρατήγους, οι κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίστηκαν με το βαθμό των υποστρατήγων, από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων.

Υπό την προεδρία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου κρίθηκαν προακτέοι στο βαθμό του αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, οι υποστράτηγοι: Δικόπουλος Ιωάννης και Παπασπύρου Σπυρίδωνας.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Κρίσεων έκρινε διατηρητέους τους υποστράτηγους: Τσουβαλά Κωνσταντίνο, Παραβολιδάκη Εμμανουήλ, Χαλάτση Βασίλειο, Κατριαδάκη Εμμανουήλ, Κουκιό Τρύφωνα, Λυγιδάκη Ευθύμιο, Γεωργόπουλο Ηλία, Σαλαμούρα Γεώργιο, Κονταρίδη Χρήστο και Ματσικά Αθανάσιο.

Τέλος, έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, εννέα υποστρατήγους, τους: Τσιότσιο Δημήτριο, Καλαμαρά Ιωάννη, Κορδολαίμη Ανδρέα, Μαραπίδη Παρασκευά, Παπαδάκη Δημήτριο, Μπαλή Δημήτριο, Σιάμο Ιωάννη, Κοζυράκη Στέφανο και Θεοδοσίου Σταυρούδα.

Όλοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα ημέρες, ενώ οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των ταξιάρχων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ