Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαίρωνε όποιον Πακιστανό έβρισκε [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαίρωνε όποιον Πακιστανό έβρισκε [εικόνα]

Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαίρωνε όποιον Πακιστανό έβρισκε μπροστά του [εικόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 20χρονου που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αλλοδαπών και ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον τεσσάρων Πακιστανών τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι επιθέσεις είχαν σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Μεταμόρφωση, στη Λυκόβρυση και στο Ηράκλειο Αττικής.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προκύπτει πως ο νεαρός ήταν μέλος ρατσιστικής ομάδας, που μαχαίρωσε τέσσερις Πακιστανούς και έναν Ελληνα, ενώ χτύπησαν άλλους μετανάστες, κατά τη διάρκεια «εξορμήσεων» που πραγματοποιούσαν για «εκκαθαρίσεις» αλλοδαπών.

Πρόκειται για τον Κοντομούς Κωνσταντίνο του Αλκιβιάδη και της Δήμητρας, που γεννήθηκε το 1993, στο Μαρούσι Αττικής.

Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαίρωνε όποιον Πακιστανό έβρισκε [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η δημοσίευση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 11414 (όλο το 24ωρο) για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, τονίζοντας, παράλληλα, ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ