Λήξη συναγερμού στο Εφετείο -Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στο Εφετείο -Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που διερεύνησαν τους χώρους του Εφετείου εντόπισαν ένα ύποπτο αντικέιμενο σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στον υπόγειο χώρο. Ωστόσο εντοπίστηκε ο οδηγός του, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο ΙΧ και τελικά αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει βόμβα.

Στις 9:15 και το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα zougla.gr και προειδοποίησε πως για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Εφετείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως «Επαναστατικό χτύπημα αλληλεγγύης στα αδέλφια μας. Η βόμβα θα εκραγεί σε 45 λεπτά από τώρα. Δεν πρόκειται για φάρσα, είναι αλήθεια».

Αμέσως έκλεισε η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, ενώ η αστυνομία απέκλεισε και την οδό Λουκάρεως. Το Εφετείο εκκενώθηκε, ενώ ομάδα ειδικών με εκπαιδευμένους σκύλους διερεύνησαν τους χώρους του κτιρίου.

Πάντως όπως αναφέρει και το Εθνος ο συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία χτύπησε στις 08.30 το πρωί όταν άγνωστος κάλεσε στην Άμεση Δράση λέγοντας ότι έχει πληροφορίες για τοποθέτηση 15 βομβών στο Εφετείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ