«Δεν μου αρέσουν οι ξανθιές με τα ντεκολτέ», δηλώνει ο -πρώην της Μαστροκώστα- Σόμμερ - iefimerida.gr

«Δεν μου αρέσουν οι ξανθιές με τα ντεκολτέ», δηλώνει ο -πρώην της Μαστροκώστα- Σόμμερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις γυναίκες που του αρέσουν και το πόσο κοντά έφτασε να πνιγεί (αλλά και να παντρευτεί) μίλησε ο Κώστας Σόμμερ σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που μου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα βαθιά ντεκολτέ. Είναι τι θα μου βγάλει κάθε κοπέλα και τι θα μου πει η ψυχούλα της. Τώρα όχι, δεν μου έχει μιλήσει η ψυχούλα κάποιας γυναίκας, αλλά ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και είναι και που θα σε πετύχει. Δεν κλείνω πόρτες. Έχει τύχει να μου αρέσει η εξωτική ομορφιά, αλλά και αυτό είναι σχετικό». Αυτό δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια: «Εννοείται. Όταν μεγαλώνεις, τόσο αρχίζεις να βλέπεις αλλιώς μια σχέση. Μάλιστα έχω φτάσει κοντά στο γάμο αλλά τα πράγματα χάλασαν τελευταία στιγμή».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Κώστας Σόμμερ μίλησε για πρώτη φορά για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή «Ήταν όταν πριν από πέντε χρόνια είχε αναποδογυρίσει το ιστιοπλοϊκό με το οποίο ταξιδεύαμε στο Λιβυκό πέλαγος και παραλίγο να πνιγούμε. Παλεύαμε για δυο ώρες με τα κύματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ