Χρυσώνουν τα Delivery οι εργαζόμενοι: Συνολικά 103.000 ευρώ για φαγητό στο γραφείο - iefimerida.gr

Χρυσώνουν τα Delivery οι εργαζόμενοι: Συνολικά 103.000 ευρώ για φαγητό στο γραφείο

Χρυσώνουν τα Delivery οι εργαζόμενοι: Συνολικά 103.000 ευρώ για φαγητό στο γραφε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι εργαζόμενοι περνάνε τις περισσότερες ώρες της μέρας τους στο γραφείο, μπαίνουν στον πειρασμό να «τσιμπήσουν κάτι απ' έξω» για μεσημέρι. Πρόσφατη έρευνα ωστόσο αποκαλύπτει ότι ο μέσος εργαζόμενος «τρώει» συνολικά 103.000 ευρώ στο γραφείο, στη διάρκεια της ζωής του

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, αποκαλύπτει πόσο κοστίζει τελικά το delivery στον μέσο εργαζόμενο, προειδοποιώντας ότι ξοδεύουν «περισσότερα χρήματα από όσα συνειδητοποιούν σε καφέδες και διάφορα συνοδευτικά γεύματα».

Συγκεκριμένα, ο μέσος εργαζόμενος ξοδεύει στη ζωή του σχεδόν 103.000 ευρώ στα μικρογεύματα του εν ώρα εργασίας ή ακόμα και σε καφέδες και ροφήματα που παραγγέλνει. Έτσι αν καποιος θέλει να εξοικονομήσει χρήματα, μπορεί να μαζέψει μέχρι και 2.000 ευρώ, αν αρχίσει να φέρνει φαγητό από το σπίτι.

Η έρευνα που έγινε από το Officebroker.com ανακάλυψε ότι ο μέσος εργαζόμενος ξοδεύει περίπου 9 ευρώ την ημέρα όταν παραγγέλνει, ενώ μόλις 1,70 ευρώ, αν φέρνει κάτι από το σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ