Ανάλυση ούρων μέσω κινητού με 20 δολάρια - iefimerida.gr

Ανάλυση ούρων μέσω κινητού με 20 δολάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία εφαρμογή που θα χρησιμοποιεί την κάμερα του smartphone για να αναλύσει το δείγμα ούρων του ενδιαφερόμενου παρουσιάστηκε στο Συνέδριο Τεχνολογίας, Μόρφωσης και Σχεδίου στο Λος Άντζελες.

Η εξέταση των ούρων θα αφορά σε 25 ασθένειες και θα έχει τη δυνατότητα να κάνει διάγνωση για το αν ο χρήστης του κινητού πάσχει από αυτές.

Ο εμπνευστής του συγκεκριμένου application δήλωσε πως ήθελε «να φέρει στα χέρια των χρηστών τον έλεγχο υγείας».

Τα ούρα θα ελέγχονται για 10 στοιχεία, μεταξύ των οποίων θα είναι η γλυκόζη και οι πρωτεΐνες. Με αυτά τα στοιχεία θα έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να διαγνώσει προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος, θέματα υγείας στο συκώτι και γενικότερα να ελέγχει την υγεία του.

Οι χρήστες δεν έχουν παρά να συλλέγουν τα ούρα τους και με μία ειδική ταινία που θα συνοδεύει την εφαρμογή να βγάζουν μια φωτογραφία το δείγμα, το οποίο θα αναλύεται στη συνέχεια μέσω του τηλεφώνου.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από την Apple στα τέλη Μαρτίου και θα κοστίζει 20 δολάρια, μαζί με τις ταινίες ελέγχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Υγεία application εξέταση ανάλυση ούρων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ