Η Τυνησία απαγόρευσε τον χορό Harlem Shake, επεισόδια στη χώρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τυνησία απαγόρευσε τον χορό Harlem Shake, επεισόδια στη χώρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φραστικά επεισόδια και συμπλοκές σημειώθηκαν χθες στην Τυνησία μετά τη φρενίτιδα που κατέλαβε μέρος του πληθυσμού για τον χορό Harlem Shake, τον οποίο απαγόρευσε το Ισλάμ.

Ομάδες φανατικών ισλαμιστών προκάλεσαν επεισόδια εναντίον φοιτητών που χόρευαν στους ρυθμούς του Harlem Shake. «Τα αδέλφια μας σκοτώνονται στην Παλαιστίνη από τους Ισραηλινούς κι εσείς χορεύετε» φώναζαν οι φανατικοί απέναντι σε ομάδες φοιτητών που φορούσαν μάσκες από την ταινία Scream.

Αυτό που προκαλεί την οργή της πολιτικής ηγεσίας είναι ότι οι νέοι χορεύουν συνήθως με τα εσώρουχα και μιμούνται σεξουαλικές κινήσεις, θέματα που θεωρούνται άσεμνα και καταδικάζονται από τον ισλαμισμό.
Τα επεισόδια μεταξύ φονταμεταλιστών και νέων είναι δείγμα του εκρηκτικού κλίματος που επικρατεί στην Τυνησία και αναμένονται συγκρούσεις αφού ομάδες φοιτητών σχεδιάζουν ένα γιγάντιο harlem shake την παρασκευή μπροστά στο υπουργείο Παιδείας της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ