Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου

 Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Μην αποφασίσετε να κάνετε καινούργιες επενδύσεις, γιατί θα ζημειωθείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στην συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να οδηγήστε σε ριζικές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις, κατά βάση θετικές.

Ταύρος

Εμπόδια καθυστερήσεις και άγχος δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Με τόσες επαγγελματικές υποθέσεις να αποσπούν την προσοχή σας αυτό το διάστημα ο έρωτας για εσάς θα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Στα οικονομικά σας αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λειτουργεί ένα παρασκήνιο σε βάρος σας.

Δίδυμοι

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οι εργένηδες, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και την ομορφαίνουν.

Καρκίνος

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα έχουν σχέση με οικογενειακό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάνοντας ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Στα ερωτικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι ξαφνικά γεγονότα θα αναστατώσουν την ηρεμία που επικρατεί στη σχέση σας. Στον ερωτικό τομέα όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει πλέον να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες.

Λέων

Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Θα προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και θα σας ανεβάσουν το εισόδημα. Παράλληλα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, που θα σας στηρίξουν στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και θα ασχοληθείτε με πολλές κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Πολλοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα θα διαπιστώσατε ότι τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα άλλαξαν προς το καλύτερο. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Ζυγός

Διακατέχεστε από εκνευρισμό, διλήμματα και άγχος, τόσο για θέματα επαγγελματικά όσο και για θέματα οικογενειακά. Καταστάσεις απελπισίας οι οποίες πολλές φορές οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές, σε εξωπραγματικές καταστάσεις σε ευπιστία. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αναζητάτε συχνά την ερωτική αγκαλιά του συντρόφου σας και θα περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με το ταίρι σας και θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, «ζωντανεύοντας» το παλιό σας πάθος.

Σκορπιός

Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Θα ξεκαθαρίσετε με το φιλικό σας κύκλο και θα κρατήσετε δίπλα σας ανθρώπους που είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Ορισμένα χρήματα που περιμένατε και είχαν καθυστερήσει, τώρα θα τα εισπράξετε. Παράλληλα προσέξετε λίγο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην αφήνετε την νευρικότητα να σας κάνει να λέτε λόγια που δεν πρέπει. Το μεγαλύτερο διάστημα περάσατε ευχάριστα κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Τοξότης

Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια στην σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα συμβούν μεγάλες αλλαγές, που ακόμη και αν σας αναστατώσουν, δεν θα είναι τόσο αρνητικές όσο φαίνονται. Στον οικονομικό τομέα, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Αιγόκερως

Θα παρουσιαστούν σοβαρά προβλήματα που θα κλονίσουν κάποιες από τις συνεργασίες σας γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Μόνο έτσι θα πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και θα εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, οι συγκυρίες θα φέρουν κοντά σας παλαιότερες σχέσεις, που νομίζατε ότι είχαν λήξει. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Υδροχόος

Θα παρουσιαστούν σοβαρά προβλήματα που θα κλονίσουν κάποιες από τις συνεργασίες σας γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Μόνο έτσι θα πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και θα εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, οι συγκυρίες θα φέρουν κοντά σας παλαιότερες σχέσεις, που νομίζατε ότι είχαν λήξει. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε συναντήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μια σχέση σας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει πάλι και θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την επανασύνδεση με το πρόσωπο αυτό. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, γιατί θα έχετε πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις μέρες. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή, αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ