ΣΥΡΙΖΑ: Σκανδαλώδης ασυλία από δικαστές και αστυνομικούς στη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Σκανδαλώδης ασυλία από δικαστές και αστυνομικούς στη Χρυσή Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ: Σκανδαλώδης ασυλία από δικαστές και αστυνομικούς στη Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σκανδαλώδη ασυλία της Χρυσής Αυγής από τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση εναντίον του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου με αφορμή το... πρόγραμμα κατήχησης μικρών παιδιών που εφαρμόζει.

«Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για σκανδαλώδη ασυλία που έχει το κόμμα αυτό από δικαστικές και αστυνομικές αρχές.

«Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής» συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Ταυτόχρονα, προσθέτει ότι «με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντάς την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση».

Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ