ΤΑ ΝΕΑ: Δεν ρώταγε ο Τσίπρας πριν φωτογραφηθεί με τον Μίλερ και τον Σπέκχαρντ; - iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ: Δεν ρώταγε ο Τσίπρας πριν φωτογραφηθεί με τον Μίλερ και τον Σπέκχαρντ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επανέρχεται σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και εμφάνιζε τον Αλέξη Τσίπρα να φωτογραφίζεται με τους πρώην πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Αθήνα Τόμας Μίλερ («ο καουμπόυ», τον αποκαλεί) και Ντάνιελ Σπέκχαρντ («υπάλληλος του Λούα Λούα»).

«Με ρωτούσαν χθες διάφοροι γιατί απέδωσα στον Τόμας Μίλερ τον χαρακτηρισμό ''καουμπόυ'' με αφορμή μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και τον εμφάνιζε μαζί με το αριστερό αγόρι Αλέξη κατά το δείπνο των Ελληνοαμερικανών που διοργάνωσε ο φίλος μου ο Μέρμελας στην Ουάσινγκτον.

Απάντησα ότι ο τύπος όσο ήταν εδώ είχε συμπεριφορά καουμπόυ και όχι διπλωμάτη, ειδικά για την τρομοκρατία. Εκείνον τον δύστυχο τον Γιάννη Σερίφη ήθελε να τον φάει ζωντανό κάθε φορά που η 17 Νοέμβρη έκανε μια επίθεση -τόσο βέβαιος ήταν ότι ο Σερίφης τους καθοδηγούσε.

Αλλά και ο άλλος πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα με τον οποίο εικονίζεται στην ίδια φωτογραφία μες στην καλή χαρά ο πρόεδρος Αλέξης, ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ, μπουμπούκι επίσης. Τελευταία του επιτυχία, η πρόσληψή του, με το που απομακρύνθηκε από τη θέση του πρεσβευτή, από τον περίφημο Λούα Λούα, κατά κόσμον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, νυν ένοικο Κορυδαλλού, στο κελί 33.

Ρε παιδάκι μου (στον Αλέξη απευθύνομαι) δεν ήξερες, δεν ρώταγες (με ποιους να βγάλεις φωτογραφία);» γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ