Ο Κρις Μπράουν μιλά πρώτη φορά για τη νύχτα που ξυλοκόπησε άγρια την Ριάνα - iefimerida.gr

Ο Κρις Μπράουν μιλά πρώτη φορά για τη νύχτα που ξυλοκόπησε άγρια την Ριάνα

Ο Κρις Μπράουν μιλά για πρώτη φορά για τη νύχτα που ξυλοκόπησε άγρια την Ριάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού της συντρόφου του Ριάνα, η οποία είχε πέσει αναίσθητη από τα χτυπήματά του με τις φωτογραφίες του παραμορφωμένου της προσώπου να κάνουν το γύρο του κόσμου, μίλησε, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια ο Κρις Μπράουν.

Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε τον ξυλοδαρμό της Ριάνα το «μεγαλύτερο λάθος» που έχει κάνει στη ζωή του, δηλώντας, παράλληλα πως η τραγουδίστρια τον έχει συγχωρέσει για το περιστατικό αυτό.

«Ακόμα μετανιώνω για εκείνη τη νύχτα. Εκείνη με συγχώρεσε γιατί με αγαπάει» ανέφρε χαρακτηριστικά ο Κρις Μπράουν, διευκρινίζοντας, παράλληλα, πως... δούλεψε πολύ σκληρά για να την ξανακερδίσει.

Σχολιάζοντας το αστείο που έκανε ο οικοδεσπότης των φετινών Οσκαρ, ο οποίος συνέκρινε τη βία στην ταινία «Django, ο Τιμωρός» με ένα ραντεβού του Κρις Μπράουν και της Ριάνα ο τραγουδιστής είπε: «Ο κόσμος μου επιτίθεται και με κριτικάρει, συμβαίνει συνέχεια. Όμως δεν με γνωρίζει και δεν γνωρίζει τίποτα και για τη σχέση μας. Πλέον, αυτό δεν με ενοχλεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ