Αντώνης Σαμαράς σε Τσίπρα: «Δεν μασάμε από απειλές» - iefimerida.gr

Αντώνης Σαμαράς σε Τσίπρα: «Δεν μασάμε από απειλές»

Αντώνης Σαμαράς σε Τσίπρα: «Δεν μασάμε από απειλές»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαίτερα σκληρό λόγο απευθύνθηκε στο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για προσπάθεια εντυπωσιασμού των βουλευτών του και της κοινής γνώμης.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μίλησε για τα ζητήματα των αγροτών, αλλά εμφανίστηκε στη Βουλή για να εξιλεωθεί στα μάτια των στελεχών του.

«Ποτέ δεν είπα ότι θα... σκίσουμε το Μνημόνιο, αλλά τονίζαμε ότι θα σεβαστούμε τις δανειακές συμβάσεις της χώρας» τόνισε ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση διορθώνει μέσα σε 8 μήνες κακοδαιμονίες που βασάνιζαν τη χώρα επί χρόνια.

«Είπατε ότι θα διαπραγματευτείτε τα πάντα από την αρχή. Πως νομίζετε όμως πως έγινε ότι έγινε; Πως πετύχαμε τη μείωση του χρέους το τελευταίο διάστημα; Εμείς κόψαμε 145 δισ. ευρώ χρέος χωρίς χρεοκοπία. Νομίζετε ότι το πετύχαμε αυτό χωρίς διαπραγμάτευση;», είπε ο κ. Σαμαράς σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει επιτυχής διαπραγμάτευση χωρίς αξιόπιστο πρωθυπουργό, χωρίς κυβέρνηση και χωρίς τη δύναμη που δίνουν οι άλλοι δύο αρχηγοί».

«Η τριτοκομματική κυβέρνηση κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ ενώ ο κ. Τσίπρας είχε σημαία τον Τσάβες» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς, αναφέροντας πως: «Μένει να κάνουμε πολλά ακόμα και θα τα κάνουμε. Να κρατήσουμε τη χώρα στο ευρώ, που εκτός Ελλάδας το επικαλείστε και εντός το υπονομεύετε. Όχι να μας μιλάτε εσείς για συνέπεια κ. Τσίπρας. Δε μασάμε από απειλές κ.Τσίπρα».

«Δουλεύω 18 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα κ. Τσίπρα. Πιστέψτε με και γω προτιμώ να ερχομαι εδώ και να απολαμβάνω τις αντιπαραθέσεις μαζί σας. Και εσείς που έρχεστε αναβαθμίζετε τη βουλή; γιατί πολλοί λένε ότι την υποβαθμίζετε» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας συναντήθηκε με τους αγρότες προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα του κλάδου τους.

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε πως η «δραχμοφοβία» και η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ αποτελούν πλέον παρελθόν, τονίζοντας πως τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως τα ξένα κεφάλαια επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ