Τσίτσιδος άνδρας περιφέρεται στους διαδρόμους ξενοδοχείου και σκορπά τον... τρόμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσίτσιδος άνδρας περιφέρεται στους διαδρόμους ξενοδοχείου και σκορπά τον... τρόμο [βίντεο]

Τσίτσιδος άνδρας περιφέρεται στους διαδρόμους ξενοδοχείου και σκορπά τον... τρόμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ την παιδαριώδη γκάφα ενός άνδρα (κλειδώθηκε, ενώ ήταν ολοτσίτσιδος, έξω από το δωμάτιό του) και τις στιγμές ντροπής που ακολούθησαν καθώς ερχόταν αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους ενοίκους, όταν αναγκάστηκε να κατέβει στη ρεσεψιόν για να ζητήσει ένα αντικλείδι.

Προφανώς αφηρημένος αλλά και πέρα για πέρα απερίσκεπτος ο άνδρας πρωταγωνιστής του βίντεο, ενώ ήταν γυμνός βγήκε για λίγο έξω από το δωμάτιό του. Η πόρτα, για κακή του τύχη, έκλεισε, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο στα βλέμματα των υπολοίπων ενοίκων του ξενοδοχείου και στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του κτιρίου.

Μη έχοντας άλλη επιλογή αναγκάστηκε να κατέβει στη ρεσεψιόν για να πάρει ένα αντικλείδι. Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε τις κινήσεις του -και για κακή του τύχη ανέβηκε στο Youtube- αποτυπώνει την αμηχανία και την ντροπή του, αλλά και την ταραχή όλων όσων τύχαινε να συναντηθούν μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ