Xωμενίδης: Δεν υπάρχει μόνο ο Μπερλουσκόνι, υπάρχει και η δική μας Ιταλία, του Φελίνι... [εικόνα] - iefimerida.gr

Xωμενίδης: Δεν υπάρχει μόνο ο Μπερλουσκόνι, υπάρχει και η δική μας Ιταλία, του Φελίνι... [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σοκ και η επέλαση του Μπερλουσκόνι και του Μπέπε Γκρίλο δεν σημαίνει ότι σταματάει να υπάρχει και η Ιταλία που όλοι αγαπήσαμε. Μας το θυμίζει ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης με μια ειλικρινή και διαυγή ανάρτηση κόντρα στον ορυμαγδό των δημοσιευμάτων που προκάλεσαν αυτές οι εκλογές.

Ο γνωστός συγγραφέας συνοδεύει την ανάρτηση με μια φωτογραφία του του Μπενίνι που κρατάει στα χέρια του τον Μπερλινγκουερ. Γράφει χαρακτηριστικά: «Εκτός από την Ιταλία του Μπέπε Γκρίλο και του Μπερλουσκόνι, υπήρχε, υπάρχει (;) και θα υπάρχει και η δική μας Ιταλία. Η Ιταλία του Μοράβια, του Μπασάνι, του Φελίνι, του Σκόλα, του Βισκόντι... Η Ιταλία του Μαστρογιάννι και της Σοφία Λόρεν. Η Ιταλία του Ντομένικο Μοντούνιο και του Λούτσιο Ντάλα. Η Ιταλία του Βέρντι και του Ροσίνι. Η Ιταλία των "Εντιμότατων Φίλων μου". Η Ιταλία του Μπερλίνγκουερ και του Μπενίνι.»

Xωμενίδης: Δεν υπάρχει μόνο ο Μπερλουσκόνι, υπάρχει και η δική μας Ιταλία, του Φελίνι... [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ