Μηλιός: Στα 715 ευρώ ο κατώτατος μισθός μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μηλιός: Στα 715 ευρώ ο κατώτατος μισθός μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αύξηση του κατώτατου μισθού υποστήριξε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, ο οποίος τόνισε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 715 ευρώ, προκαλώντας την αντίδραση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός κατά τον κ. Μηλιό σε περίπτωση που το κόμμα της Αριστεράς σχηματίσει κυβέρνηση στα 715 ευρώ «την πρώτη μέρα που θα βγούμε», όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», στηρίζοντας την άποψή του σε δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Μηλιό «πρότεινε 25% αύξηση του κατώτατου μισθού».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντά στον κ. Μηλιό, ότι «ο Δραγασάκης λέει άλλα, ο Σταθάκης λέει άλλα, ο Σκουρλέτης λέει άλλα και όλοι λέτε κάτι διαφορετικό από τον κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ