Τα ζώδια της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου

 Τα ζώδια της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Πάρτε τις όποιες αποφάσεις μόνοι σας χωρίς να επηρεαστείτε από κανέναν. Θα είσαστε γεμάτοι ζωντάνια και ενέργεια και θα δραστηριοποιηθείτε παίρνοντας πρωτοβουλίες για να διευθετήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Να δείτε πρώτα από όλα τα δικά σας λάθη αλλά και να αναθεωρήσετε παράλληλα όπου αυτό χρειάζεται τις απόψεις σας σχετικά με τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτείτε προτάσεις από φίλους για εξόδους και διασκεδάσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος

Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε πρέπει να εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Ο εαυτός σας θα αναμορφωθεί και το παρελθόν θα γίνει ένα σύνολο πολύτιμων μαθημάτων ζωής. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν δείχνουν προς το παρόν να βελτιώνονται.

Δίδυμοι

Επαφές και συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να φανούν πολύ ωφέλιμες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Θα ταλαιπωρηθείτε αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα για να τακτοποιήσετε με επιτυχία τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στις μετακινήσεις σας γιατί υπάρχει μια τάση για μικροατυχήματα. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες αυτήν την περίοδο. Πολλοί από εσάς θα θέλετε να μείνετε μόνοι, να σκεφτείτε πράγματα γύρω από την ζωή σας, τις επιλογές σας, τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Διανύετε όμως μια πολύ καλή περίοδο για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να θωρακιστείτε και να νιώσετε ασφαλείς στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Θα βγάλετε πιο πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην ενδώστε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Λέων

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Η διάθεσή σας για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι περιορισμένη. Κινηθείτε με ψυχραιμία περιορίστε τον εγωισμό για να μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να κυνηγήσετε και να απολαύσετε περισσότερο τον έρωτα. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική.

Παρθένος

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Η αστάθεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σας έχει γεμίσει με ανασφάλεια αλλά τώρα αν δουλέψετε σκληρά θα τα καταφέρετε. Η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη και η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο, φέρνοντάς σας πολλά προβλήματα. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αγάπη σας στον ερωτικό σας σύντροφο.

Ζυγός

Αποβάλετε ταμπού και αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα, η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στη δουλειά σας, θα επανεξετάσετε όλες τις προτάσεις που σας έχουν γίνει αναλυτικά, για να διαλέξτε αυτή που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε να ρισκάρετε αυτή την περίοδο τα χρήματα σε επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Έχετε δημιουργήσει ήδη ένα προσοδοφόρο έδαφος και έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά για σας Παράλληλα, θα δείτε τις συνεργασίες σας να εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα για την επαγγελματική σας καταξίωση. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές εξ αιτίας κάποιων γεγονότων, που κατά βάθος τις αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Τοξότης

Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Όσοι είστε μόνοι θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, πιο ουσιαστικό. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό η ψυχολογία σας δεν θα είναι καθόλου καλή, απομονώνεστε από τον κόσμο και από το ταίρι σας για να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε.

Αιγόκερως

Η συμπεριφορά σας θα είναι αφορμή για να δημιουργηθούν διαφωνίες και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Θα νιώθετε πιεσμένοι από αυτά που συμβαίνουν στη δουλειά σας και θα είσαστε κάπως νευρικοί και ευέξαπτοι γι΄ αυτό προσέξτε με την συμπεριφορά σας γιατί θα ξεσπάτε άδικα στους συνεργάτες σας. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις αυτής της περιόδου. Παράλληλα θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να λειτουργείτε με λογική, γιατί θα σας αναθέσουν νέες υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Υδροχόος

Θα πρέπει όμως να προσέξτε γιατί ενδέχεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιους συνεργάτες σας, επειδή ξέρετε ότι είστε πάρα πολλοί καλοί στη δουλειά σας και οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί. Να είστε όμως προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην ενθουσιάζεστε από το πρόσκαιρο κέρδος. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας για να έχετε την βοήθεια τους και να μπορέσετε τα βγάλετε πέρα. Στον επαγγελματικό τομέα τα δεδομένα είναι θετικά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ιχθείς

Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να σας επιβληθούν γεγονός που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Στα ερωτικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και τι σας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής για να δείτε αν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσετε μαζί του. Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ