Αψυχολόγητο κ@λ*δάχτυλο έκανε μεθυσμένη νικήτρια Όσκαρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αψυχολόγητο κ@λ*δάχτυλο έκανε μεθυσμένη νικήτρια Όσκαρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν παραλάβει το Όσκαρ, σκόνταψε και έπεσε κάτω. Ενώ, αμέσως μετά, ήπιε σφηνάκια και ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους. Με άλλα λόγια, μια συνηθισμένη βραδιά στην ζωή της Τζένιφερ Λόρενς.

Δεν υπάρχει κανείς που να αρνείται το μέγεθος του ταλέντου της Τζένιφερ Λόρενς. Υπεύθυνο για το πρώτo -από τα πολλά που έρχονται- Όσκαρ που κέρδισε για τον Οδηγό Αισιοδοξίας.

Όμως, στην ουσία της, η Τζένιφερ παραμένει μια 22χρονη από το Κεντάκι που δεν έχει τελειώσει καν το γυμνάσιο και η οποιά δεν αισθάνεται καθόλου άνετα σε επίσημες εκδηλώσεις όπως τα Όσκαρ.

Αυτός είναι ο λόγος που σκόνταψε και έπεσε καθώς πήγαινε να παραλάβει το Όσκαρ της. Ο ίδιος λόγος που την έκανε -από αμηχανία- να υψώσει το μεσαίο της δάχτυλο στους φωτογράφους που την αποθανάτιζαν με το αγαλματίδιο στο χέρι.

Αψυχολόγητο κ@λ*δάχτυλο έκανε μεθυσμένη νικήτρια Όσκαρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αμέσως μετά, η Τζένιφερ έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας «Έχω πιει αρκετά σφηνάκια πριν έρθω μπροστά σας». Αλλά το κακό είχε γίνει.

Όχι ότι την ένοιαξε, καθώς λίγο μετά είχε την τιμή να της εκθειάζει το ταλέντο ο 75χρονος Τζακ Νίκολσον. Ο οποίος μάλιστα την φλέρταρε απροκάλυπτα λέγοντας της «Μου θυμίζεις μια παλιά φιλενάδα μου».

Με την Τζένιφερ να απαντά «Παλιά; Γιατί όχι καινούργια;», πριν κοκκινήσει από αμηχανία.

Αψυχολόγητο κ@λ*δάχτυλο έκανε μεθυσμένη νικήτρια Όσκαρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ