Ερχεται το τρισδιάστατο μαγικό στυλό που αψηφά τη βαρύτητα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ερχεται το τρισδιάστατο μαγικό στυλό που αψηφά τη βαρύτητα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Οι θαυμαστές των μάγων και των εντυπωσιακών τρικ σίγουρα θα εκστασιαστούν με το νέο τρισδιάστατο στυλό που επιτρέπει στον χρήστη να γράφει και να σχεδιάζει ακόμη και στον αέρα.

Το 3 Doodler είναι μια μικρή συσκευή που βασίζεται στη λογική των τρισδιάστατων εκτυπωτών και χρησιμοποιεί το ίδιο πλαστικό υλικό ABS που θερμαίνεται και αμέσως μετά ψύχεται.

Επιτρέπει τον σχεδιασμό αντικειμένων μετακινώντας το στον αέρα σαν να αψηφά τη βαρύτητα.

Η εταιρεία WobbleWorks παρουσίασε το πρότζεκτ της στην ιστοσελίδα Kickstarter, όπου κάποιος ανεβάζει μια ιδέα του και ζητάει τη χρηματοδότηση του κοινού για να τη φέρει εις πέρας.

Το αρχικό ποσό που ζητούσαν ήταν 30.000 δολάρια για να κατασκευάσουν πεντακόσια 3 Doodler, αλλά τελικά συγκέντρωσαν περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια.

Ηταν τόσο εντυπωσιασμένοι οι συμμετέχοντες με την εφεύρεση που το αρχικό κεφάλαιο μαζεύτηκε μόλις μέσα σε πέντε ώρες για να φθάσει μετά από πέντε ημέρες στα 1,8 εκατομμύρια.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ