Οι τελευταίες εικόνες της Ρίβα Στέενκαμπ λίγες ώρες πριν το θάνατό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι τελευταίες εικόνες της Ρίβα Στέενκαμπ λίγες ώρες πριν το θάνατό της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κάμερα ασφαλείας που είναι εγκατεστημένη στην είσοδο κατοικιών όπου βρίσκεται και το σπίτι του πρωταθλητή Οσκαρ Πιστόριους – τόπος του εγκλήματος – κατέγραψε την είσοδο της Ρίβα Στέενκαμπ. Τα πλάνα και οι εικόνες αυτές αποτελούν τα τελευταία της άτυχης νεαρής.

Εννέα ώρες, περίπου, πριν τη δολοφονία της η κάμερα ασφαλείας καταγράφει την Ρίβα Στέενκαμπ να εισέρχεται με το Mini αυτοκίνητό της στο συγκρότημα κατοικιών και να συνομιλεί χαρούμενη με τον άνδρα της ιδιωτικής ασφάλειας.

Μέσα στο αυτοκίνητό της βρισκόταν και το δώρο που είχε αγοράσει η άτυχη κοπέλα για τον πρωταθλητή ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Ρίβα Στέενκαμπ φέρεται να είχε πάει στο σπίτι λίγο νωρίτερα από τον Οσκαρ Πιστόριους, τον οποίο οι κάμερες κατέγραψαν να εισέρχεται στο συγκρότημα κατοικιών με το λευκό πολυτελές αυτοκίνητό ώρα μετά την άτυχη κοπέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ