Συνήγορος Βλαστού: Ο πελάτης μου έχει δικαίωμα στη ζωή - iefimerida.gr

Συνήγορος Βλαστού: Ο πελάτης μου έχει δικαίωμα στη ζωή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άμεση μεταφορά του Παναγιώτη Βλαστού σε νοσοκομείο ζήτησε η συνήγορός του Αδαμαντία Αγγελέτου, τονίζοντας ότι ο πελάτης της ενδεχομένως να έχει εσωτερική αιμορραγία ή κάποια άλλη επιπλοκή η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τα ιατρεία των φυλακών όπου βρίσκεται, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για αποκλεισμό της από την επικοινωνία με τον πελάτη της.

Τη μεταγωγή του σε νοσοκομείο φαίνεται ότι ζητάει ο παρολίγον δραπέτης Παναγιώτης Βλαστός μέσω της συνηγόρου του, με την αιτιολογία ότι κατά την απόπειρα απόδρασής του με ελικόπτερο το απόγευμα της Κυριακής, μπορεί να τραυματίστηκε σοβαρά και να χρειάζεται εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.

Παράλληλα, η συνήγορος του Βλαστού συνοδευόμενη από την εξαδέλφη του Ευαγγελία Βλαστού, κατήγγειλε ότι δεν της έχει επιτραπεί η επικοινωνία και η πρόσβαση στον πελάτη της, τονίζοντας παράλληλα ότι θα κινήσει διαδικασίες για να ερευνηθεί εάν έγινε εκτεταμένη χρήση αστυνομικής βίας στον βαρυποινίτη κατάδικο, δηλώνοντας στον ΣΚΑΪ ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να «προσπαθήσει να ασκήσει τα δικαιώματα του Βλαστού στη ζωή».

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Κυριακής ακυρώθηκε το αίτημα μεταφοράς του Παναγιώτη Βλαστού από το ιατρείο των φυλακών σε νοσοκομείο, όπως αυτό διατυπώθηκε μέσω του συνηγόρου του. Οι Αρχές αντίθετα, ζήτησαν να μεταβούν οι γιατροί του νοσοκομείου στις φυλακές, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να υπάρχει και δεύτερο σχέδιο απόδρασης του Βλαστού κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ