«Τέρμα οι ένοπλες ληστείες για τον αδελφό μου», δηλώνει η Τάμτα - iefimerida.gr

«Τέρμα οι ένοπλες ληστείες για τον αδελφό μου», δηλώνει η Τάμτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περιπέτεια του αδελφού της που συνελήφθη για ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου μίλησε η Τάμτα σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Ο αδελφός μου είναι πάρα πολύ καλά. Ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα βγει τόσο δυνατός. Τέρμα οι ληστείες για τον αδερφό μου. Όλοι μας κάνουνε κάποιο λάθος στη ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη που όλο αυτό δεν τού άφησε κάποιο ψυχολογικό τραύμα. Όλο αυτό που έγινε, μόνο σε καλό του βγήκε. Δουλεύει σερβιτόρος για να βγάζει τα δικά του χρήματα και παράλληλα αθλείται, ασχολούμενος με το μποξ. Αυτό μετράει και με κάνει πολύ χαρούμενη». Αυτό δήλωσε η Τάμτα στο Πρώτο Θέμα για την -προ 4 ετών- περιπέτεια του 26χρονου Βλαντιμίρ Γκοντουάτζε που πλέον αποφυλακίστηκε και συγκατοικεί μαζί της.

Προσθέτοντας πως «Έκανε ό,τι μπορούσε για να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Χωρίς κανένα παράπονο για κανέναν. Πλέον είναι καλά και τον στηρίζει όλη η οικογένεια. Πιστεύω στον αδερφό μου και γνωρίζω ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνει κάτι που θα στενοχωρήσει πρώτα απ' όλα τους δικούς του ανθρώπους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ