Ενοικίαση ελικοπτέρων στην Ελλάδα -Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι εταιρείες και εκμεταλλεύονται οι κακοποιοί - iefimerida.gr

Ενοικίαση ελικοπτέρων στην Ελλάδα -Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι εταιρείες και εκμεταλλεύονται οι κακοποιοί

Ενοικίαση ελικοπτέρων στην Ελλάδα -Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι εταιρείες και εκμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μόδα τείνει να εξελιχθεί η απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές με τη χρήση ελικοπτέρου. Μετά τον μετρ των αποδράσεων Βασίλη Παλαιοκώστα και του συνεργάτη του Αλκέτ Ριζάι, ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός προσπάθησε να αποδράσει νοικιάζοντας ελικόπτερο.

Υπηρεσίες αερομεταφορών υψηλού επιπέδου με ασφάλεια, ταχύτητα και άνεση υπόσχονται οι εταιρείες ενοικίασης ελικοπτέρων στην Ελλάδα. Με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να βρει εταιρείες που μισθώνουν ελικόπτερο σε ιδιώτες προσφέροντας τους ό,τι υπηρεσία επιθυμούν.

Από μία απλή ξενάγηση στην Αθήνα, η οποία θα κοστίσει περίπου 1.500 ευρώ, μέχρι και τουριστικές αποδράσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, κάτι που εκμεταλλεύονται όπως φαίνεται οι βαρυποινίτες για τις δικές τους αποδράσεις.

Οπως αναφέρουν και οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης, το ελικόπτερο είναι το πλέον συμφέρον και ευχάριστο μέσο μεταφοράς ιδίως σε μία νησιωτική χώρα σαν την Ελλάδα με την τόσο ιδιαίτερη μορφολογία εδάφους και τα πολλά μικρά και μεγάλα νησιά της. Μάλιστα όλες διαθέτουν ελικόπτερα διαφόρων τύπων για κάθε είδους πτήσης, με εξαιρετικά έμπειρο, ικανό και άρτια εκπαιδευμένο πλήρωμα.

Οι εταιρείες υπόσχονται πως σε ελάχιστο χρόνο από την Αθήνα οι «ενοικιαστές» θα μπορούν να απολαύσουν ένα ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, στη Μονεμβασιά, να μεταβούν σε εξοχικές κατοικίες, ή ξενοδοχειακές μονάδες σε Μύκονο, Αράχοβα κ.λπ.

Χαρακτηριστικό είναι πως κάποιοι υπόσχονται στους επίδοξους επιβάτες «εσείς διαλέξτε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη και για τα υπόλοιπα βασιστείτε σε εμάς». Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις αρκεί μία ειδοποίηση 60 λεπτά νωρίτερα από το χρόνο της αναχώρησης και το ελικόπτερο θα είναι στην ώρα του με τον έλικα σε κίνηση.

Η γκάμα των υπηρεσιών είναι τεράστια, ωστόσο προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για τον έλεγχο τον επιβατών που ανεβαίνουν πάνω στο ελικόπτερο, πώς γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων τους, αλλά και τι μεταφέρουν σε αυτό.

Πάντως οι εταιρείες υπόσχονται πως όλα γίνονται με εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ