Στις κάλπες σήμερα το ΠΑΣΟΚ – Ουρές σχημάτισαν στην Ιπποκράτους [εικόνα] - iefimerida.gr

Στις κάλπες σήμερα το ΠΑΣΟΚ – Ουρές σχημάτισαν στην Ιπποκράτους [εικόνα]

Στις κάλπες σήμερα το ΠΑΣΟΚ – Ουρές σχημάτισαν στην Ιπποκράτους [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη προσέλευση κόσμου, πέραν του αναμενομένου, παρουσιάζει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των Συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ. Από το πρωί της Κυριακής αρκετοί έσπευσαν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες λίγο πριν μπει το κόμμα στην τελική ευθεία για το Συνέδριο, την επόμενη εβδομάδα, ενώ πολύς κόσμος βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ιπποκράτους.

Παρά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και τις μουρμούρες και συγκρούσεις, από νωρίς αρκετοί έσπευσαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος όπου και σχηματίστηκαν ουρές.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για να ψηφίσει δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες ημέρες αλλάζει και μετασχηματίζεται.

«Κρατάμε όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής διαδρομής» είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι «αποβάλλουμε τις παθογένειες».

Αναλυτικά η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

«Ευχαριστώ, καταρχάς, θερμά τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, την κοινωνική μας βάση, που μετέχουν στη σημερινή διαδικασία με σθένος, πίστη, αισιοδοξία, εγγυώνται τις διαδικασίες, εγγυώνται την προοπτική της Παράταξης.

Γιατί σήμερα, προετοιμάζοντας το Συνέδριό του που θα αρχίσει σε λίγες μέρες, το ΠΑΣΟΚ μετασχηματίζεται, αλλάζει. Κρατάει όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες.

Το ΠΑΣΟΚ με ειλικρίνεια πάντα μιλάει στην ελληνική κοινωνία, αναγνωρίζει τα λάθη, θυμάται τις κατακτήσεις, τους κοινούς αγώνες και εγγυάται την σταθερότητα και την προοπτική.

Έχει γίνει κατανοητό ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη εθνική στρατηγική. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ασφαλέστερη λύση.

Οι θυσίες είναι μεγάλες, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά μόνο έτσι αποφύγαμε τα τρισχειρότερα, μόνο έτσι διασφαλίζουμε την προοπτική για την ανάσταση της οικονομίας, της κοινωνίας και του έθνους».

Από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά τόνισε για το συνέδριο :

«Tο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι αφετηρία αλλαγής.

Είναι η αρχή και όχι η ολοκλήρωση της προσπάθειας να αφήσουμε πίσω τον κυβερνητισμό και την εσωστρέφεια και να παρουσιάσουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και εξόδου από τα μνημόνια.

Το σχέδιο που μπορεί να φέρει την ελπίδα, που μπορεί να είναι ο σπόρος της ελληνικής Κεντροαριστεράς.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, είναι πολύ σημαντικό να ξανασυναντηθούμε με ανθρώπους που αναζήτησαν αλλά δεν βρήκαν αλλού απαντήσεις και μας παρακολουθούν.

Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς και τους λέμε: Ελάτε να κάνουμε ξανά ισχυρή τη δημοκρατική παράταξη.

Για το ΠΑΣΟΚ ένας είναι ο δρόμος: Επιστροφή στην κοινωνία».

Στις κάλπες σήμερα το ΠΑΣΟΚ – Ουρές σχημάτισαν στην Ιπποκράτους [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ