Συγκλονίζει ο πατέρας της Ρίβα Στέενκαμπ με όσα λέει για τον Οσκαρ Πιστόριους - iefimerida.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ρίβα Στέενκαμπ με όσα λέει για τον Οσκαρ Πιστόριους

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ρέεβα Στίνκαμπ με όσα λέει για τον Οσκαρ Πιστόριους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκίνηση προκαλεί με τη στάση του ο πατέρας της αδικοχαμένης Ρίβα Στέενκαμπ, ο οποίος μια μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κάνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του πρωταθλητή Οσκαρ Πιστόριους, δηλώνει πως «ίσως μπορέσω να τον συγχωρήσω».

Ο πατέρας της Ρίβα που έχασε τη ζωή της από τα πυρά του Οσκαρ Πιστόριους μιλώντας στην εφημερίδα της Νοτίου Αφρικής «Beeld» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Αν λέει την αλήθεια (σ.σ. ο πρωταθλητής υποστηρίζει πως πέρασε την φίλη του για κλέφτη και δεν πέρασε από το νου του πως αυτή βρισκόταν μέσα στο μπάνιο προς το οποίο πυροβόλησε), ίσως μπορέσω κάποια μέρα να τον συγχωρήσω».

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε «αν δεν συνέβη με τον τρόπο που το περιέγραψε , πρέπει να υποφέρει και θα υποφέρει πολύ. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχει ή πόσο καλή είναι η νομική του ομάδα, θα πρέπει να ζήσει με τη συνείδησή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ