Τα ζώδια του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τα ταλέντα και τις δημιουργικές σας ικανότητες, βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν για να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρα σας. Ο ερωτικός τομέας βρίσκεται σε ισορροπία και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το επιδιώξετε. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις τώρα, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Ταύρος

Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Να είστε σίγουροι ότι οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και η ανταμοιβή θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στον επαγγελματικό τομέα τα δεδομένα είναι θετικά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Συνήθως σε μια σχέση φταίνε και οι δύο, για τα λάθη που γίνονται γι΄ αυτό προσπαθήσετε να διορθώσετε τα δικά σας.

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας αναστατώσει με την εμφάνιση του. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μια γνωριμία του παρελθόντος παρουσιάζεται πάλι και σας αναστατώνει. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Καρκίνος

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν κάνετε κάποιο βήμα. Κάντε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και τη διάθεση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.

Λέων

Δεν θα λείψουν όμως και σε εσάς οι προκλήσεις γύρω από εργασιακά θέματα ή γύρω από θέματα υγείας. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα και θα σκεφτείτε να προχωρήσετε σε ορισμένες επενδύσεις που θα σας προτείνουν. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Παράλληλα θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να προσπαθήσετε να το τηρήσετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Παρθένος

Κινηθείτε ευέλικτα, μεθοδικά και αποφύγετε τυχόν παγίδες για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ο τομέας της εργασία σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο.

Ζυγός

Αλλαγές και έντονες πιέσεις προβλέπονται για εσάς τους Λέοντες στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντοντα αυτές τις μέρες. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην ανοίγεστε εύκολα, γιατί θα συμβούν κάποιες καταστάσεις και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς μαζί τους. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να βρείτε νέες επαγγελματικές διεξόδους. Δεν αποκλείετε κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ένα δίλλημα ανάμεσα σε συλλογική δουλειά και φίλους μπορεί να σας προβληματίσει. Η προσοχή σας εξακολουθεί να είναι στραμένη σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν εσάς ή τρίτους, (ερωτικό σύντροφο ) και έχουν σχέση με οφειλές, δάνεια, εφορίες. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει.

Τοξότης

Μπορείτε να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας και να βάλετε υψηλούς στόχους. Επαγγελματική και κοινωνική ζωή ευνοείτε ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας.

Αιγόκερως

Προσέξτε την φαντασία σας για να μην οδηγηθείτε σε ουτοπίες. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Προσέξτε λίγο γιατί με τη συμπεριφορά σας οξύνετε καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να τις ξεπεράσετε.

Υδροχόος

Αποβάλετε ταμπού και αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας. Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, αφού γνωρίζετε τις δυνατότητες σας, τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα, η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα με τις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε. Περιορίστε την όποια τάση σας για υψηλούς στόχους στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα.

Ιχθείς

Ξεκαθαρίστε ασάφειες που υπάρχουν με ορισμένες συνεργασίες σας και προχωρήστε ακάθεκτοι για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απορροφηθείτε τόσο πολύ με την δουλειά σας που δεν θα έχετε χρόνο για φλερτ και διασκεδάσεις. Πολλοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα θα διαπιστώσατε ότι τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα άλλαξαν προς το καλύτερο. Στα οικονομικά σας ,δρομολογήστε τις αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας, αναζητώντας συμμάχους που θα σας στηρίξουν στα καινούργια σας ξεκινήματα. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ