Νόμιζαν ότι έκλεβαν ΑΤΜ και άρπαξαν ένα... τζούκμποξ [βίντεο] - iefimerida.gr

Νόμιζαν ότι έκλεβαν ΑΤΜ και άρπαξαν ένα... τζούκμποξ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη γκάφα από δύο επίδοξους ληστές στο Σαν Ντιέγκο καθώς μπούκαραν σε ένα εστιατόριο και σήκωσαν ένα τζούκμποξ πιθανότατα επειδή το πέρασαν για μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς οι δύο διαρρήκτες, πιθανότατα νεαροί άνδρες, τοποθετούσαν το φορτηγό τους μπροστά στην πόρτα του εστιατορίου και με αστραπιαία ταχύτητα έκλεψαν το... τζουκμποξ και την έκαναν.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τους ληστές ούτε γνωρίζουμε αν ήταν λάτρεις της μουσικής , ωστόσο, οι αστυνομικοί δηλώνουν πεπεισμένοι ότι στόχευαν σε ένα ATM.

Τώρα γιατί να υπήρχε ένα τέτοιο μηχάνημα εντός εστιατορίου και μάλιστα σε κοινή θέα είναι μάλλον ένα ερώτημα που πρέπει να βασανίζει τους ίδιους τους διαρρήκτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ