Δρούτσας: Δεν είπε ψέμματα ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς είπε ψέμματα στον ελληνικό λαό [βίντεο] - iefimerida.gr

Δρούτσας: Δεν είπε ψέμματα ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς είπε ψέμματα στον ελληνικό λαό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aθώωσε εντελώς την διακυβέρνηση Παπανδρέου ο πρώην υπουργός Δημήτρης Δρούτσας και κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι είπε ψέμματα στον ελληνικό λαό όταν υποσχέθηκε να επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο. Με την ευκαιρία, κατήγγειλε και το «τρίγωνο της διαπλοκής».

Την απογοήτευσή του για την πορεία της χώρας αλλά και την άποψη του ότι η κυβέρνηση είχε την ευκαιρία να διαπραγματευτεί το Μνημόνιο 3, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας σε συνέντευξη που οργάνωσε στις Βρυξέλλες η Σοσιαλιστική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο κ. Δρούτσας δήλωσε, με ιδιαίτερο πάθος, ότι η πραγματική εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα δεν είναι αυτή που παρουσιάζουν:

«Η ελληνική κυβέρνηση είχε μια δυνατότητα να διαπραγματευτεί κάποια πράγματα πριν τις εκλογές , αλλά δεν το έκανε.Το μεγάλο ψέμα δεν ήταν το «Λεφτά Υπάρχουν» αλλά η αναδιαπραγμάτευση του χρέους, αυτό ήταν το ψέμμα. Τι κριτική θα είχαμε ακούσει εμείς αν είχαμε υπογράψει το Μνημόνιο 3» διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός.

Ο πρώην υπουργός τόνισε επίσης ότι μεγάλη ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν έχει το τρίγωνο πολιτικοί- Μέσα Ενημέρωσης- επιχειρηματίες:

«Οι επιχειρηματίες ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στηρίζουν το πολιτικούς, αυτό το σύστημα καλλιεργείται εδώ και 35 χρόνια. Δυό γενιές έχουν μεγαλώσει με αυτό τό σύστημα το οποίο μαζί με τα ρουσφέτια μας έφερε σε αυτή την κατάσταση. Για να το αλλάξεις αυτό το σύστημα, για να το σπάσεις, 2,5 χρόνια δεν αρκούν» είπε ο κ. Δρούτσας, όπως κατέγραψε στο βίντεο το cityvoice.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ