«Εφραξαν» με σκουπίδια την είσοδο του Δημαρχείου στην Τρίπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Εφραξαν» με σκουπίδια την είσοδο του Δημαρχείου στην Τρίπολη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην οργή των πολιτών προκάλεσε η απελπιστική κατάσταση με τα σκουπίδια που έχει δημιουργηθεί στην Τρίπολη, οι οποίοι την Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι εξαγγέλθηκε προσωρινή λύση για το πρόβλημα, οι πολίτες «έφραξαν» τις εισόδους του δημαρχείου και της Περιφέρειας με σκουπίδια και σκουπιδοτενεκέδες.

Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr. οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης και με συνθήματα και ντουντούκες πήγαν προς το κτίριο της αιρετής Περιφέρειας, όπου εκεί πέταξαν σακούλες με σκουπίδια στην είσοδο, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Στη συνέχεια , κατευθύνθηκαν στο παλιό Δημαρχείο, στην οδό «Εθνικής Αντίστασης», όπου εκεί μπήκαν μέσα στο κτίριο πέταξαν σκουπίδια και έκλεισε την είσοδο του κτιρίου, για λίγη ώρα, με κάδους απορριμμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ