Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις και καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι και να μην ανακατευτείτε καθόλου, επειδή επικρατεί πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας. Κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Μπορείτε τώρα να κάνετε δυναμικές κινήσεις, να προβληθείτε και να βάλετε επαγγελματικά θέματα επί τάπητος. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να περιορίσετε στο έπακρο τα έξοδα σας, γιατί αρκετά τα έχετε αυξήσει.

Ταύρος

Απόφυγετε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο για τους περισσοτέρους από εσάς και θα σας απασχολήσει έντονα. Θα πρέπει να κινείστε πιο ευέλικτα απέναντι στις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν.

Δίδυμοι

Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οργανωθείτε σωστά και δραστηριοποιηθείτε άμεσα, για να θέσετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορείτε εύκολα υπολογίσετε τα έξοδα σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.

Καρκίνος

Θα πρέπει όμως να προσέξτε γιατί ενδέχεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιους συνεργάτες σας, επειδή ξέρετε ότι είστε πάρα πολλοί καλοί στη δουλειά σας και οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί. Να είστε όμως προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην ενθουσιάζεστε από το πρόσκαιρο κέρδος. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας για να έχετε την βοήθεια τους και να μπορέσετε τα βγάλετε πέρα. Στον επαγγελματικό τομέα τα δεδομένα είναι θετικά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Όσοι από εσάς ασχολούνται με πνευματικές εργασίες θα έχετε μια καλή περίοδο γεμάτη εμπνεύσεις και θετικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με το διάλογο αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις προστριβές. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας, λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν.

Παρθένος

Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας πιέσουν μελλοντικά. Η αισιοδοξία και η διαίσθησή σας, σύντομα θα επιστρέψει και αξίζει να την εμπιστευτείτε. Μην αναλάβετε καινούργιες ευθύνες γιατί το κλίμα που επικρατεί δεν σας ευνοεί. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας. Στη δουλειά σας τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι όπως έχουν και εσείς καλείστε να μην κάνετε καμία κίνηση αφού δεν είναι κατάλληληλ περίοδος για αλλαγές ή καινούργια ξεκινήματα.

Ζυγός

Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα ή να ρισκάρετε σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Ορισμένοι απο εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις.

Σκορπιός

Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και αν είναι δυνατόν να ξεκουραστείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Όσοι έχετε εκκρεμότητες με τις οικογενειακές σας σχέσεις είναι μια καλή χρονική στιγμή για να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις. Προσοχή σε διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σας και κινηθείτε με ήρεμο τρόπο και διπλωματία, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές.

Τοξότης

Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε σε οποιονδήποτε τομέα. Οι τελικές συμφωνίες και τα αποτελέσματα τους, θα αρχίσουν να αποδίδουν σταδιακά από το φθινόπωρο και μετά. Οι ευθύνες και οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, θα εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας και θα κουραστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα. Παράλληλα, προσπαθήστε να διαφυλάξτε τα συμφέροντα σας, ιδιαίτερα στον οικονομικό σας τομέα.

Αιγόκερως

Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Έχετε κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς και σας στηρίζουν. Ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα θα μπορέσετε να προβάλλετε τα ταλέντα σας, χρησιμοποιώντας την ευστροφία σας, πετυχαίνοντας να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και θα εδραιωθείτε πιο γρήγορα στον εργασιακό σας χώρο.

Υδροχόος

Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Έχετε κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς και σας στηρίζουν. Ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα θα μπορέσετε να προβάλλετε τα ταλέντα σας, χρησιμοποιώντας την ευστροφία σας, πετυχαίνοντας να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και θα εδραιωθείτε πιο γρήγορα στον εργασιακό σας χώρο.

Ιχθείς

Θα πρέπει να αλλάξετε τη στάση που έχετε απέναντι στα πράγματα και να αρχίσετε να τα βλέπετε από άλλη οπτική γωνία. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Παράλληλα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επιθυμητές αλλαγές και μελλοντικά σχέδια. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ