Οι 18 επιλογές για κούρεμα που έχουν οι γυναίκες στη Βόρεια Κορέα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 18 επιλογές για κούρεμα που έχουν οι γυναίκες στη Βόρεια Κορέα [εικόνες]

Οι γυναίκες στη Βόρια Κορέα διαλέγουν μόνο μεταξύ 18 επίσημα αναγνωρισμένων κουρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν επισκεφθεί κάποιος τη Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας, πράγμα σχεδόν απίθανο, μπορεί να αισθανθεί ότι οι άνθρωποι έχουν παρόμοια κουρέματα, εκείνο, όμως που οφείλει να γνωρίζει είναι ότι άνδρες και γυναίκες έχουν να διαλέξουν μεταξύ συγκεκριμένων κουρεμάτων καθορισμένων α επίσημα επικυρωμένων από την κεντρική κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση της χώρας έχει ξεκινήσει μια καμπάνια με την οποία «συμβουλεύει» τις γυναίκες να διαλέγουν μεταξύ συγκεκριμένων 18 κουρεμάτων, ενώ οι διαχωρισμοί είναι εμφανείς ακόμη και μεταξύ παντρεμένων και ανύπαντρων.

Για παράδειγμα στις παντρεμένες συνίσταται να έχουν ένα πιο συντηρητικό κοντό στυλ μαλλιού, ενώ οι «λέφτερες» μπορούν να ξεσαλώσουν λίγο παραπάνω και να έχουν πλεξούδες και κοτσίδες.

Ωστόσο,οι γυναίκες της χώρας δεν πρέπει να αισθάνονται αδικημένες, καθώς οι ίδιες «συμβουλές» ισχύουν και τους άνδρες οι οποίοι έχουν πιο περιορισμένη γκάμα, καθώς καλούνται να διαλέξουν μεταξύ δέκα μόλις κουρεμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ