Χριστοφιλοπούλου: Πρέπει να φύγουν τα βαρίδια από το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Χριστοφιλοπούλου: Πρέπει να φύγουν τα βαρίδια από το ΠΑΣΟΚ

Χριστοφιλοπούλου: Πρέπει να φύγουν τα βαρίδια από το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτοκάθαρση» χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να «ξαναβρεί τις ρίζες του» υποστήριξε η Εύη Χριστοφιλοπούλου τονίζοντας ότι πρέπει να απαλλαγεί η παράταξη από τα άτομα που την πλήγωσαν, ενώ ταυτόχρονα καταδίκασε και τα χθεσινά επεισόδια στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

«Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξαναβρεί τις ρίζες του. Είναι ένα κίνημα, που θα πρέπει, στη σημερινή πολιτική ατζέντα, να ξαναβρεί τα ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά, τα δικά του», δήλωσε η βουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η αυτοκάθαρση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει γίνει «όσο βαθιά θα έπρεπε... », ενώ τάχθηκε και υπέρ της απομάκρυνσης των ατόμων που έβλαψαν το κόμμα, τονίζοντας ότι μιλά «για συνολική κάθαρση, από ανθρώπους που αποτέλεσαν βαρίδια για την παράταξη»

Η κ. Χριστοφιλοπούλου, καταδίκασε παράλληλα και τα χθεσινά επεισόδια στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, δηλώνοντας ότι «όσοι επιχειρούν να αναβιώσουν το 2007, όταν έχουν περάσει όχι απλώς αρκετά χρόνια, πολύ περισσότερα σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα της κρίσης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και η παράταξή μας, νομίζω ότι κάνουν πολύ μεγάλο λάθος...».

Τέλος, η βουλευτής Αττικής υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συμμετάσχει στην κυβέρνηση βάση νέας συμφωνίας μεταξύ των συνεργαζόμενων κομμάτων, με «κόκκινη γραμμή» την υπόσχεση ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα ενώ παράλληλα έθεσε ως στόχο της τρικομματικής κυβέρνησης «να γίνει πιο αποτελεσματική και να έχει πιο προοδευτικό πρόσημο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ