Έφυγαν από την πίσω πόρτα οι πολιτικοί για να γλιτώσουν τις αποδοκιμασίες! - iefimerida.gr

Έφυγαν από την πίσω πόρτα οι πολιτικοί για να γλιτώσουν τις αποδοκιμασίες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι επιθέσεις και οι προπηλακισμοί πολιτικών προσώπων από «αγανακτισμένους» πολίτες. Στη Λάρισα αυτή τη φορά δεκάδες πολίτες αποδοκίμασαν έντονα πολιτικούς, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου του Μάξιμου Χαρακόπουλου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.

Με το τέλος της εκδήλωσης, η βουλευτής Άντζελα Γκερέκου, η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, ο οικοδεσπότης Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης προτίμησαν να αποχωρήσουν από την πίσω πόρτα του Μουσείου για να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος στάθηκε τυχερός, αφού ματαίωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα για την παρουσίαση του βιβλίου και τον αντικατέστησε η αναπληρώτρια Τύπου της ΝΔ Βασιλική Τζότζολα, την οποία δεν αναγνώρισαν οι διαδηλωτές και πέρασε απαρατήρητη.

Οι διαδηλωτές κινητοποιήθηκαν μέσω του Facebook και περίμεναν με πλακάτ, σφυρίχτρες και σκληρά συνθήματα (κατά της τρόικας, του Μνημονίου και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος) τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.

Στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου είχε παραταχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία τελικά δεν επενέβη, παρότι οι διαδηλωτές σκλήρυναν τη στάση τους και μεσούσης της εκδήλωσης επιχείρησαν να μπουν στο εσωτερικό του Μουσείου από ανασφάλιστη πόρτα στην κουζίνα του art café.

Πηγή: larissanet.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ