Προβάδισμα πρόκρισης της Μίλαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Προβάδισμα πρόκρισης της Μίλαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μίλαν νίκησε 2-0 την Μπαρτσελόνα στο «Σαν Σίρο» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, ενώ η Σάλκε απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τη Γαλατασαράι στην Τουρκία.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε με την καταπληκτική αμυντική λειτουργία της Μίλαν να κλειδώσει τα ατού της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Αμπιάτι σε ολόκληρο το 90λεπτο. Οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ στο 57' με σουτ του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ενώ ο Σάλεϊ Μουντάρι στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεξές, Ζαπάτα, Κονστάν, Αμπροζίνι, Μοντολίβο, Μουντάρι, Μπόατενγκ, Πατσίνι (75΄ Νιάνγκ), Ελ Σααράουϊ (87΄ Τραορέ).

Μπαρτσελόνα (Ζόρντι Ρούρα): Βαλντές, Ντάνιελ Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ (88΄ Μασεράνο), Ζόρντι Αλμπα, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Φάμπρεγας (62΄ Σάντσες), Πέδρο, Μέσι.

Γαλατασαράι και Σάλκε έμειναν στο 1-1 στο «Αλί Σάμι Γεν», με τους Γερμανούς να αποκτούν προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League με το εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Γιλμάζ στο 12', ενώ η Σάλκε απάντησε στο 45' με τον Τζόουνς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γαλατασαράι (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Νουνκό, Ντρογκμπά, Σνάιντερ (46' Αμπραμπάτ), Γιλμάζ, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Ινάν, Αλντιτοπ (65' Εμπουε), Σαμπρί Σαριόγλου (83' Μπουλούτ), Καγιά.

Σάλκε (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέγκερ, Χέβεντες, Μάτιπ, Κολάσινατς, Νοϊστάντερ, Τζόουνς, Ντράξλερ (84' Μπαρνέτα), Φαρφάν, Μπαστός, Χούντελαρ (75' Πούκι).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ