Ο Καραγκούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με... έναν οπαδό [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Καραγκούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με... έναν οπαδό [εικόνα]

Ο Καραγκούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ μέσω... οπαδού [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ιδιόμορφο «συμβόλαιο ανανέωσης» της συνεργασίας του με τη Φούλαμ υπέγραψε ο Γιώργος Καραγκούνης στην μπουτίκ της ομάδας.

Ο Έλληνας διεθνής βρέθηκε στο επίσημο κατάστημα της ομάδας, μαζί με τον συμπαίκτη του Σάσα Ρίτερ, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα σε φίλους και οπαδούς της Φούλαμ.

Εκεί βρέθηκε και ένας μικρός οπαδός των Λονδρέζων, που είχε δημιουργήσει ένα χειρόγραφο συμβόλαιο για τους δύο παίκτες, «κρατώντας» τους στην ομάδα για άλλα τέσσερα χρόνια.

Και οι δύο παίκτες, έσπευσαν να υπογράψουν την επέκταση της συνεργασίας τους, που σύμφωνα με το... συμβόλαιο θα τους απέφερε 80.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο Καραγκούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με... έναν οπαδό [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

«Αγαπητοί Σάσα Ρίτερ και Γιώργο Καραγκούνη, τούτο είναι ένα τετραετές συμβόλαιο το οποίο για τον καθένα από εσάς θα σας αποφέρει 80.000 λίρες ανά εβδομάδα. Υπογράψτε εδώ» ανέφερε το χειρόγραφο συμβόλαιο του νεαρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ