Με κωδικοποιημένες φράσεις επικοινωνούσαν οι ληστές της Κοζάνης – Πέντε στικάκια usb στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ - iefimerida.gr

Με κωδικοποιημένες φράσεις επικοινωνούσαν οι ληστές της Κοζάνης – Πέντε στικάκια usb στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Με κωδικοποιημένες φράσεις επικοινωνούσαν οι ληστές της Κοζάνης – Πέντε στικάκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τον τρόπο δράσης των ληστών της Κοζάνης, όπως προκύπτει από τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 στα Τουρκοβούνια.

Συγκεκριμένα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πέντε στικάκια usb, τα οποία βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και εξετάζονται ώστε να μπορέσουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής να αντλήσουν και νέα στοιχεία για τους δράστες.

Επιπλέον στις ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι στα Τουρκοβούνια υπάρχουν κωδικοποιημένες φράσεις, τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι δράστες στις κρυπτογραφημένες επικοινωνίες-συνεννοήσεις που είχαν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ