Γιατί η κοντόκανη καραμπίνα είναι πιο αποτελεσματική για οικιακή προστασία [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί η κοντόκανη καραμπίνα είναι πιο αποτελεσματική για οικιακή προστασία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δίλημμα ανέλαβε να το λύσει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος συμβούλευσε τους Αμερικανούς πολίτες να προτιμήσουν κοντόκαννες καραμπίνες αντί για τις κλασικές κυνηγετικές, αν θέλουν να προστατεύσουν αποτελεσματικότερα την περιουσία τους.

O κ. Μπάιντεν, ο οποίος ηγείται εκστρατείας προώθησης των προτάσεων του Προέδρου Ομπάμα για έλεγχο της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, προέβη στην παραπάνω επισήμανση κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Facebook την Τρίτη που μας πέρασε.

Ο αντιπρόεδρος δεν έχει μόνο μία αλλά δύο κοντόκαννες καραμπίνες, τις οποίες διατηρεί σε μη προσβάσιμο χώρο στο κτήμα του στο Ντέλαγουέαρ, ενώ συμπλήρωσε πως έχει δώσει στη σύζυγό του ξεκάθαρες οδηγίες χρήσης σε περίπτωση εισβολής:

«Ζούμε σε μία περιοχή απομονωμένη και περιβαλλόμενη από δάσος. Της είπα, λοιπόν, "Τζιλ, εάν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα, βγες στο μπαλκόνι, στερέωσε το δίκαννο και βάρεσε δύο πιστολιές έξω από το σπίτι. Σου υπόσχομαι πως όποιος σκοπεύει να εισβάλλει, δεν θα το κάνει". Δεν χρειάζεσαι ένα AR-15. Είναι δύσκολο να στοχεύσεις με τέτοιο όπλο. Είναι δύσχρηστο. Αντ' αυτού, αγόρασε μία κοντόκαννη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ