Skoda Octavia Combi: Xωράει τα πάντα κι ακόμα περισσότερα - iefimerida.gr

Skoda Octavia Combi: Xωράει τα πάντα κι ακόμα περισσότερα

Skoda Octavia Combi: Xωράει τα πάντα κι ακόμα περισσότερα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Skoda έχει ήδη δημιουργήσει μια παράδοση με τις στέισον εκδοχές του Octavia, την οποία συνεχίζει και στη νέα γενιά του best seller της.

Έτσι το Skoda Octavia Combi όπως είναι η επίσημη επωνυμία του είναι περίπου 10 εκατοστά μεγαλύτερο από τη λιμουζίνα και έχει 11 εκατοστά πιο μεγάλο μεταξόνιο. Το τελευταίο εγγυάται τόσο τους άνετους χώρους στο πίσω κάθισμα (ο αέρας για τα γόνατα είναι εδώ +7 εκατοστά σε σχέση με τη λιμουζίνα) όσο και το τεράστιο πορτμπαγκάζ, που χωράει τα πάντα όλα. Από 610 μέχρι και 1.740 λίτρα, ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων.

Οι δύο εκδοχές του νέου Skoda Octavia έχουν κοινή γκάμα κινητήρων, ενώ το Combi θα μπορεί να είναι στο μέλλον και τετρακίνητο, με συμπλέκτη Haldex και δίλιτρο κινητήρα TDI.

Η διάθεση του Octavia στέσιον θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι -κάπου εκεί θα είναι έτοιμο και το κορυφαίο RS- ενώ σε σχέση με το αντίστοιχο 5θυρο θα είναι περίπου 1.000 ευρώ πιο ακριβό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ