Τα ζώδια της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Παράλληλα δεν πρέπει να αναλάβετε νέα οικονομικά ρίσκα και να επενδύσετε τα χρήματα σας χωρίς προηγουμένως να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε σημαντικές απώλειες γιατί θα χαλάστε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει. Παρόλα αυτά η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα βρίσκεται σε ισορροπία. Χρειάζεται όμως μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Ταύρος

Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις αυτής της περιόδου. Προετοιμαστείτε γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε έξυπνα θα τα ξεπεράσετε. Στα επαγγελματικά σας περιμένει πολύ δουλειά, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπους χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρείτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν. Στον οικονομικό σας τομέα, φανείτε προνοητικοί και συμμαζεμένοι.

Δίδυμοι

Αρκετοί από εσάς ίσως να έχετε την τάση να απομονωθείτε προκειμένου να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Ο Ερμής που βρίσκετε στο ζώδιο σας, μέχρι τις 25 του μήνα θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, αυξάνοντας τις φιλικές σας επαφές. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και σωστή διατροφή. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστεί άνοδος και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Καρκίνος

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορείτε να αναζωπυρώσετε το πάθος με το σύντροφό σας. Όσοι έχετε μια σοβαρή σχέση μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να περάσετε προσωπικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά προσέξτε να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε να ξοδεύετε αλόγιστα. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα γιατί δεν θα τα πάρετε εύκολα πίσω.

Λέων

Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα κύρους που θα σας ωφελήσουν στα επαγγελματικά σας. Μην αφήστε τις ψυχικές σας αναστολές να σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, μπορείτε να κάνετε διαπραγματεύσεις και να ανεβάσετε το εισόδημα σας.

Παρθένος

Ακόμη και αν σας δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας μην ενθουσιαστείτε και μην λειτουργήσετε παρορμητικά, εξετάστε καλά όλες τις λεπτομέρειες καθώς και τα ψιλά γράμματα πριν αποφασίσετε οτιδήποτε. Αποφύγετε εντάσεις με τους συναδέλφους σας, γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα συμμετέχετε. Εξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε.

Ζυγός

Δείξτε του λίγο ενδιαφέρον και μην το παραμελείτε τόσο πολύ. Η εργασία σας , εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Καλύτερα να αφήσετε τέτοιου είδους θέματα για αργότερα, αφού υπάρχει περίπτωση να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα.

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες εξακολουθούν να σας προβληματίζουν. Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας με αποτέλεσμα να παραμελείτε κάπως την προσωπική σας ζωή. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να κάνετε κάποια πράγματα που θα οδεύουν προς το καλύτερο. Υπάρχει όμως παράλληλα και μια νεφελώδη κατάσταση η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε παραπλανητικά μονοπάτια. Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές υποθέσεις και ταυτόχρονα να επενδύσετε σε μακροπρόθεσμα κερδοφόρα σχέδια. Θα πρέπει να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, εύκολα μπορεί να γοητευτείτε από πρόσωπα και συμπεριφορές των ανθρώπων που θα γνωρίσετε. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

Αιγόκερως

Ορισμένοι από εσάς ,θα σκεφτείτε να αλλάξετε σπίτι ή να αγοράσετε. Προσέξετε τις συζητήσεις που θα κάνετε για νέες συνεργασίες και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Στα επαγγελματικά σας, οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν, όμως να ξέρετε ότι έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι να σας βλάψουν. Στην προσωπική σας ζωή, όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται.

Υδροχόος

Αποφύγετε πολλές συνεργασίες και προσπαθήστε όσο μπορείτε να κινηθείτε μόνοι σας και να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρείτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Να είστε συγκρατημένοι με τις νέες γνωριμίες γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται τώρα.

Ιχθείς

Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί. Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία γι αυτό μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Όσοι σκοπεύετε να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες καλό θα ήταν να τις ολοκληρώσετε αυτήν την περίοδο. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ