ΣΥΡΙΖΑ: Οι τρεις αρχηγοί επιβεβαίωσαν τη μνημονιακή πολιτική του «λάθους» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τρεις αρχηγοί επιβεβαίωσαν τη μνημονιακή πολιτική του «λάθους»

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τρεις αρχηγοί επιβεβαίωσαν τη μνημονιακή πολιτική του «λάθους»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη κριτική στα μέλη της κυβέρνησης συνεργασίας άσκησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Σε άλλη μία συνάντηση, η τριανδρία της καταστροφής επιβεβαιώνει την ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική του ''λάθους''» αναφέρει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι «επιμένουν πεισματικά σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει και το μόνο που κάνει με βεβαιότητα είναι να καταστρέφει την κοινωνία και την οικονομία».

«Το δε όψιμο ενδιαφέρον των συγκυβερνώντων, ιδιαίτερα για την ανεργία, που έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα στη χώρα μας, είναι υποκριτικό όταν ειδικά ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός θεωρεί ότι θα την αντιμετωπίσει εφαρμόζοντας επιθετικότερα την ίδια πολιτική λιτότητας, που μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια την τριπλασίασε» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσκεψη που είχαν οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης.

Και καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Η συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά που είναι προσηλωμένη στη στρατηγική της κ. Μέρκελ, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα αυτή την αποδεδειγμένα αποτυχημένη πολιτική λιτότητας σε μια ήδη καθημαγμένη κοινωνία και οικονομία, θα πάρει την απάντησή της από τον ελληνικό λαό, μαζικά, ειρηνικά και αποφασιστικά στην απεργία της 20ής Φεβρουαρίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ