Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί γιο μεγαλοσυνδικαλιστή για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί γιο μεγαλοσυνδικαλιστή για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Η ΕΛ.ΑΣ καταζητεί γιό μεγαλοσυνδικαλιστή για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξονυχιστική έρευνα πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε σπίτια δύο ατόμων, εις βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί δύο εντάλματα για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», ενώ παράλληλα φέρονται να συμμετείχαν στη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και σε αυτήν της Φλώρινας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο καταζητούμενων, είναι 22χρονος γιος πρώην υψηλόβαθμου συνδικαλιστικού στελέχους της ΑΔΕΔΥ και οι δύο είχαν εξαφανιστεί από τα σπίτια και τις σχολές τους.

Ο έτερος καταζητούμενος φέρεται να είναι γιος απόστρατου αξιωματικού του Τεχνικού Σώματος από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η μητέρα του είναι στο επάγγελμα δασκάλα.

Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, φαίνεται πως είχαν υποστηρικτικό ρόλο στην οργάνωση, ενώ παράλληλα φέρονται πως είχαν και απλή συνέργεια στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ