Φρίκη στην Ινδία -«Τέρατα» απήγαγαν και βίασαν 6χρονο κορίτσι - iefimerida.gr

Φρίκη στην Ινδία -«Τέρατα» απήγαγαν και βίασαν 6χρονο κορίτσι

Φρίκη στην Ινδία -«Τέρατα» απήγαγαν και βίασαν 6χρονο κορίτσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ινδία με θύμα ένα κορίτσι έξι ετών, το οποίο αφού απήχθη, βιάστηκε και εγκαταλείφθηκε σε ένα δρόμο στο Νέο Δελχί. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο κρούσμα των βίαιων επιθέσεων σεξουαλικού χαρακτήρα, το οποίο όμως προκαλεί αγανάκτηση όχι μόνο στην Ινδία, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Το κορίτσι, από την πόλη Γκούργκαον, δορυφόρο της πρωτεύουσας, εντοπίστηκε από έναν διερχόμενο στην περιοχή Καπασίρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, όταν πληροφορίες γι' αυτό μεταδόθηκαν από ΜΜΕ.

«Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το βιασμό. Το κορίτσι αναρρώνει σε ένα νοσοκομείο», δήλωσε ο Ομ Πράκας, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή τη βάρβαρη πράξη αλλά έχουμε λίγα στοιχεία καθώς το κορίτσι δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση αφού έχει υποστεί σοκ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η εφημερίδα Times of India έγραψε ότι το θύμα είχε ειδωθεί για τελευταία φορά στο πλευρό ενός άνδρα περίπου 20 ετών και ότι είναι πιθανό να υπέστη βιασμούς από πάνω από έναν άνδρα.

Έχουν αναφερθεί πολλοί βιασμοί μετά τον μοιραίο ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας μέσα σε ένα λεωφορείο στο Νέο Δελχί. Η επίθεση εκείνη είχε πυροδοτήσει βίαιες διαδηλώσεις και απαιτήσεις να υπάρξει προστασία για τις γυναίκες κι αυστηρότερο νομικό πλαίσιο εναντίον των βιασμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ