Τέσσερις προσαγωγές για τα επεισόδια στις Σκουριές - Αναζητά άλλα 4 άτομα η ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Τέσσερις προσαγωγές για τα επεισόδια στις Σκουριές - Αναζητά άλλα 4 άτομα η ΕΛ.ΑΣ.

Τέσσερις προσαγωγές για τα επεισόδια στις Σκουριές - Αναζητά άλλα 4 άτομα η ΕΛ.Α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικά στοιχεία, που αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά στον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στο εργοτάξιο στις Σκουριές Χαλκιδικής, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, πέραν των αυτοσχέδιων βομβών μολότοφ που δεν ανεφλέγησαν, τα βεγγαλικά πυρσούς και τα κενά μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, εντοπίσθησαν μια κουκούλα προσώπου τύπου full face, κηλίδες αίματος, υπολείμματα τσιγάρων, ένας πυρσός και μια χειρουργική μάσκα.

Μάλιστα, στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου έχουν προσαχθεί ήδη τέσσερα άτομα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμα τέσσερα άτομα που πιστεύεται ότι συμμετείχαν στην επίθεση στο εργοτάξιο.

Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την πλευρά των Αρχών, έχει μεταβεί ήδη στις Σκουριές ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ